Yksi vahva osaamisalue palveluvalikoimassamme on kotisivut ja webdesign.

Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme visuaalisesti näyttäviä kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät luonnollisesti toimivuus, helppo käytettävyys ja yleisimmät standardit.

Sivujen muokkaamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa olemme käyttäneet useimmissa projekteissa avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiä, jotka ovat osoittautuneet asiakkaillemme mainioksi ratkaisuiksi vuosien varrella.

Joomla! & Wordpress

Pääasiallisesti käyttämämme CMS-alustat ovat olleet Joomla! ja Wordpress. Kiitosta ovat saaneet eritoten asiakkaan/ylläpitäjän kannalta looginen ylläpitoliittymä ja kokonaisuutta ajatellen Joomlan sekä Wordpressin valtaisat laajennusmahdollisuudet. Toisin sanoen sivujen päivitys on asiakkaalle vaivatonta ja helppoa + jatkon laajennukset hoituvat käden käänteessä.

Valmiit sivupohjat

Kotisivuprojekteissamme on mahdollisuus käyttää myös Joomlaan ja Wodpressiin suunniteltuja valmiita, näyttäviä ja ammattimaisia sivupohjia, jotka ovat luonnollisesti muokattavissa täysin asiakkaan näköisiksi. Valmiit sivupohjarakenteet näyttäytyvät asiakkaalle aina erittäin kustannustehokkaana ratkaisuna.

Mobiilisivut

Kaikki varmasti ymmärtävät, kuinka tärkeää nykypäivinä on optimoida sivut toimimaan myös mobiilina. Kaikesta selaamisesta jo lähes 25% tehdään älypuhelimilla ja tableteilla, joten tästä junasta ei ole varaa kenelläkään jäädä pois. Mikäli kotisivuilta tietoa on vaikea löytyy nopeasti ja helposti, asiakas äänestää hyvin nopeasti jaloillaan.

Verkkokauppa

Kaupankäynti on siirtynyt vuosien varrella yhä enemmän verkkoon. Lähes 4 Miljoonaa suomalaista käyttää nettiä ja näistä jopa 45% on tehnyt ostosuorituksen samassa osoitteessa. Aika vaikuttava luku, eikös vain? Siitä huolimatta olemme tällä saralla vielä jälkijunassa verrattaessa lukuja esim. muihin pohjoismaihin. Potentiaalin voi kuitenkin todeta olevan valtaisa.

haamu-huutava

 

..Eli silloin kun haluaisit keskittyä olennaiseen omalla palvelusektorillasi tai jopa vapaa-ajallasi, luota ammattilaisiin ja
uskalla ottaa yhteyttä!

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin yhteydenottoformin kautta tai alla olevilla yhteystiedoilla.

Vastaamme formin tiedusteluihin/sähköposteihin viimeistään 2 arkipäivän kuluessa.

Puhelin

(+358) 040-7332000


Käyntiosoite

Tapionkatu 5
65230, Vaasa


Postinkanto-osoite

Kotimetsänkuja 1 a2
65610, Mustasaari


Email

info@r-studio.fi


Y-tunnus

2058342-6