R-Mies lentää

Uutiset

Luovuus on meissä kaikissa

Jotkut vain käyttävät sen paremmin kuin toiset.
Luovat projektit ovat ihaninta mitä tiedämme.
Mainonta, grafiikka, videot, kotisivut, yrityskuvan suunnittelu. You name it.

Schneider Electric, älykäs sähkönjakelu
Schneider Electric, älykäs sähkönjakelu
Wärtsilä rakensi Vaasaan kestävän edistyksellisen tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskus Smart Technology Hubin.
Tiloi PRO LKV
Tiloi PRO LKV
Seinäjokelainen yhtiö on perustettu tarjoamaan PRO toimitilapalveluita eri tarpeisiin, yhtiön johdolla on 30 vuoden kokemus b-to-b markkinoinnista ja pitkä kokemus toimitilojen välityksestä ja arvioinnista. RStudio uudisti yrityksen tärkeimmän viestintäkanavan, eli kotisivut taustamoottorinaan wordpress. Kotisivut: www.tiloi.fi
Marja Bothnia Berries
Marja Bothnia Berries - The Story
Marja Bothnia Berries myy vuosittain 2,5-4,5 miljoonaa kiloa pakastepuolukkaa lääke- ja elintarviketeollisuuteen ympäri maailman. Se kaikki kerätään käsin – puhtaasta luonnosta ympäri Suomen ja Ruotsin. 
Wire Valmennus Oy
Wire Valmennus Oy
Seinäjoella toimiva Wire Valmennus Oy on kahden entisen urheilijan, nykyisen valmentajan, "vahvan ja kestävän” yritys. Yritys tuottaa personal training-, valmennus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita yksilöasiakkaille, pienryhmille sekä yritysasiakkaille.
KH Rokka uudisti kotisivunsa
KH Rokka - Kiinteistönhuolto
Kiinteistöhuolto Rokka & Kukkola on tunnettu ja arvostettu vuodesta 2000 toiminut kiinteistöhoitoalan yritys, joka tarjoaa kiinteistöhuoltopalvelua Vaasan seudulla. Nyt myös uudistunein kotisivuin.
You and I - shot film
Keväinen lyhytfilmi - The Story
Kevään kiireiden väleissä voitte käydä katsastamassa "You and I" -lyhytfilmin, toteuttajana www.thestory.fi Ja kyllä, lyhytfilmi on jatkoa joulukuiselle "Good hearted woman" -lyhärille!
Avoklinikka Noja
Avoklinikka Noja
Avoklinikka Noja on monipuolinen ja ainutlaatuinen, erityisesti psykiatriaan suuntautunut kotisairaala, kotona toteutettavan tuetun pitkäaikaisasumisen sekä kotipalvelun yritys.
Neuvoa-Antava
Uusyrityskeskus Neuvoa-Antava
Uusyrityskeskus Neuvoa-antava on Etelä-Pohjanmaalla toimiva aloittaville yrittäjille maksuttomia ja luottamuksellisia neuvontapalveluja tarjoava organisaatio. Ja nyt myös uudistetun sivuston omistajataho.
Asiakaskokemusfilmi | The Story
Asiakaskokemusvideo
Olemme kuvanneet viimeisen vuoden aikana paljon asiakaskokemusvideoita.Miksi? Yksinkertaisesti siitä syystä, että asiakastarina näyttäytyy valtavan tärkeänä elementtinä mahdollista ostopäätöstä tehtäessä. Toisin sanoen perinteisen yritysvideon, tai markkinointivideon rinnalle suosituksi vaihtoehdoksi on noussut kahden yrityksen, tai yrityksen ja asiakkaan välinen yhteistyötarina.
Youtube ja tilaajamäärän kasvattaminen
Youtube ja tilaajamäärän kasvattaminen
Jaamme tässä kolme pikaista vinkkiä sen suhteen, miten kasvatat tilaajamäärääsi youtubessa. Vinkki 1: Niin oudolta kuin se tuntuukin, julkaise pidempiä videoita. What???!!! Näin se on, eli yli kymmenen minuutin videot toimivat parhaiten. Miksi? Koska YouTube suosii algoritminsa osalta pitkiä videoita. Kannattaa myös tiedostaa, että pidemmät videot
Blog // Youtube ja näkyvyys
Youtube ja näkyvyys
Hyvin usein sosiaaliseen mediaan ja eritoten Youtubeen videota tuotettaessa sama ikävä kaava toistuu. Toisin sanoen videon tai brändifilmin tekemiseen on laitettu valtavasti aikaa ja vaivaa, mutta se ei kerää jostain syystä juurikaan katsojia. Kyse ei ole siitä, että videot olisivat huonolaatuisia, tai että sisältö tai yrityksesi eivät kiinnostaisi
Lyhytfilmi // The Story
Jouluinen lyhytfilmi - The Story
Oikein mainiota joulunaikaa ja sen odotusta vuonna 2021!Vuosi 2021 alkaa olemaan lopuillaan ja uusi vuosi kolkuttaa vahvasti jo ovella. Sujukoon vuosi 2022 onnellisten tähtien alla, sitä ennen toivotamme hyvää ja rauhallista joulua kaikille yhteistyökumppaneillemme ja verkostomme jäsenille!