R-Mies lentää

Uutiset

Luovuus on meissä kaikissa

Jotkut vain käyttävät sen paremmin kuin toiset.
Luovat projektit ovat ihaninta mitä tiedämme.
Mainonta, grafiikka, videot, kotisivut, yrityskuvan suunnittelu. You name it.

Metallityöt uudisti sivustonsa
Metallityöt
RStudio
RStudion blogi
Metallityöt on Vaasassa toimiva teräsrakenteiden valmistamiseen-, kokoonpanoon- ja hitsaukseen erikoistunut yritys. 50 vuotta alalla toiminut yritys palvelee omalla segmentillään asiakkaita EN-1090 EXC1-3 laatustandardien mukaan. 
Ramilouke.com - Videotuotanto ja dronekuvaus
Ramilouke.com
RStudio
RStudion blogi
Saattakaamme jälleen yksi julkistus webdesignin maailmasta ulkomaailman tietoon, kun tyylikäs ja tummasävyinen sivusto pääsee eetteriin.
Mitä on SEO?
Mitä on SEO?
RStudio
Blogikirjoiukset
Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) on prosessi, jolla pyritään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneiden, kuten Google, Bing ja Yahoo, hakutuloksissa.
Schneider Electric, älykäs sähkönjakelu
Schneider Electric, älykäs sähkönjakelu
RStudio
RStudion blogi
Wärtsilä rakensi Vaasaan kestävän edistyksellisen tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskus Smart Technology Hubin.
Tiloi PRO LKV
Tiloi PRO LKV
RStudio
RStudion blogi
Seinäjokelainen yhtiö on perustettu tarjoamaan PRO toimitilapalveluita eri tarpeisiin, yhtiön johdolla on 30 vuoden kokemus b-to-b markkinoinnista ja pitkä kokemus toimitilojen välityksestä ja arvioinnista. RStudio uudisti yrityksen tärkeimmän viestintäkanavan, eli kotisivut taustamoottorinaan wordpress. Kotisivut: www.tiloi.fi
Marja Bothnia Berries
Marja Bothnia Berries - The Story
RStudio
RStudion blogi
Marja Bothnia Berries myy vuosittain 2,5-4,5 miljoonaa kiloa pakastepuolukkaa lääke- ja elintarviketeollisuuteen ympäri maailman. Se kaikki kerätään käsin – puhtaasta luonnosta ympäri Suomen ja Ruotsin. 
Wire Valmennus Oy
Wire Valmennus Oy
RStudio
RStudion blogi
Seinäjoella toimiva Wire Valmennus Oy on kahden entisen urheilijan, nykyisen valmentajan, "vahvan ja kestävän” yritys. Yritys tuottaa personal training-, valmennus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita yksilöasiakkaille, pienryhmille sekä yritysasiakkaille.
KH Rokka uudisti kotisivunsa
KH Rokka - Kiinteistönhuolto
RStudio
RStudion blogi
Kiinteistöhuolto Rokka & Kukkola on tunnettu ja arvostettu vuodesta 2000 toiminut kiinteistöhoitoalan yritys, joka tarjoaa kiinteistöhuoltopalvelua Vaasan seudulla. Nyt myös uudistunein kotisivuin.
You and I - shot film
Keväinen lyhytfilmi - The Story
RStudio
RStudion blogi
Kevään kiireiden väleissä voitte käydä katsastamassa "You and I" -lyhytfilmin, toteuttajana www.thestory.fi Ja kyllä, lyhytfilmi on jatkoa joulukuiselle "Good hearted woman" -lyhärille!
Avoklinikka Noja
Avoklinikka Noja
RStudio
RStudion blogi
Avoklinikka Noja on monipuolinen ja ainutlaatuinen, erityisesti psykiatriaan suuntautunut kotisairaala, kotona toteutettavan tuetun pitkäaikaisasumisen sekä kotipalvelun yritys.