Autovahaus Laine

Autovahaus Laine

Autovahaus Laine on laadukkaaseen autonhoitoon erikoistunut Vaasalainen yritys. Silmukkatiellä tarjoillaan myös laadukkaat detailing-palvelut mm. maalipintojen kiillotukset, vahaukset, Ceramic PRO -pinnoitukset, sisätilojen ehostukset ym.

R-Studion terhtävänä oli tällä kertaa tuottaa laadukas sivusto, mutta myös videotuotantopuolen osalta kuvasimme laadukasta esittelymateriaalia yrityksen sivuille ja muuhun markkinointiin.

Sivuston osalta tarkoituksena oli tuottaa raikas ja selkeä paketti, joka toimii kaikilla laitteilla ja optimoituu mukavasti myös hakukoneisiin.

Videoiden osalta taas tuotantoon päätyi näyttävää talvista ja keväistä materiaalia nopeilla leikkauksilla, toimivalla äänimaailmalla ja osaltaan myös ilmakuvauksilla tuotettuna. Hyvä paketti kaiken kaikkiaan!

Sivuston rakennuksen yhteydessä pakettiin lisättiin myös RStudion somekampanja, jonka avulla uusille sivuille luodaan näkyvyyttä RStudion toimesta. Kampanja on löydettävissä mm. RStudion facebook-sivuilla, sekä Instagramista.

b2ap3_thumbnail_autovahauslaine.jpg

Katso sivut: www.autovahauslaine.fi

 

 

Neljä Seppää
Aito-Kotihoito, monipuolista ja yksilöllistä kotih...

RStudio, tuoreimmat uutiset