Tai-Tex Oy uudisti sivuilmeensä

Tai-Tex Oy uudisti sivuilmeensä

Tai-Tex Oy on Mustasaaren Sepänkylässä toimiva perinteinen painoalan yritys, jonka pääasiallinen toiminta on tekstiilimyynti ja niihin toteutettavat erilaiset paino- ja merkkausmenetelmät. Vuosikymmenien alalta kokemuksen lisäksi yrityksen tarjottimelta löytää kattavan valikoiman vaatteita urheiluun, vapaa-aikaan ja työntekoon!

Kevään 2015 kunniaksi Tai-Tex on nyt myös osa jotain suurempaa, toisin sanoen NEW WAWE PROFILE-konseptia. Kyseessä on Pohjoismaiden suurin profiilivaatteisiin erikoistunut ketju!

RStudio riensi yrityksen apuun loppuvuodesta 2014, jolloin aloituspalaverissa määriteltiin tulevan projektin tavoitteet. Toisin sanoen tuottaa yrityksestä syvällisempää tietoa kuluttajille osaamisen ja laajan tarjonnan osalta.

Pakettiin rakennettiin tuotekatalogisovellus, jonka avulla käyttäjä saa tarvitsemansa tiedon yrityksen tarjoamasta tuotevalikoimasta. Ehdoton toive oli myös helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä ja Joomla! oli tietysti helppo valinta edellä mainittuun kategoriaan. Virtuaaliseen pukinkonttiin lisättiin myös mobiilisivusto ja näillä avainsanoilla tyylikäs kokonaisuus onkin jo hyvin pitkälle koossa.

Katso kattaus: www.tai-tex.fi

b2ap3_thumbnail_puhelin-taitex2.jpgb2ap3_thumbnail_puhelin-taitex1.jpg

 

Ovatko kotisivusi uudelleensuunnittelun tarpeessa?
Videotuotanto!

RStudio, tuoreimmat uutiset