Yritysvideon kimpussa

lowline-kuvaa120_20180422-211727_1

Elokuun alkupuolella oli jälleen yhden kuvausprojektin vuoro, kun Lowlinen ryhmä pääsi tuottamaan Vaasan Kodinkonehuollolle erittäin mielekästä yritysvideota.

Kokonaisuudesta suunniteltiin huumoripitoinen ja paljon materiaalia muistikorteille tartuttanut rupeama saatiin purkkiin 4:n tunnin aikana!

Kokonaisuudessa oli useampi kuvauspaikka ja suhteellisen paljon myös ilmakuvauksia, mutta vanha sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” toimii äärimmäisen hyvin juuri esim. videotuotannossa.  Odottelut jäävät näin ollen kaikilla osapuolilla minimiin ja projektiin osallistuvat tietävät mitä kuvataan, kuinka ja koska.

Ilmakuvausosuudet suoritettiin rauhallisella asuinalueella luonnollisesti turvallisuus huomioiden ja oli jälleen mukava huomata miten paljon kiinnostusta rauhallista pörinää pitävä kopterimme herätti ympäristössään. Varsinkin lapset olivat asiasta erittäin innostuneita!

Yhdellä naapuruston terasseista jopa otettiin kahvitauko ulkokattauksella, jolloin kopterin edesottamuksista saatiin todellakin kaikki irti!

Kuvauksissa esiintyjäosastolla nähtiin n. 6 henkilöä ja kaikkien osuudet sujuivat oikein jouhevasti. Suurkiitokset tietysti lahjakkaalle Jennille asiakasosuuksien suorittamisesta enemmän kuin mallikkaasti ja Kodinkonehuollon Jussi P:lle, joka hieman epävarmasta olostaan huolimatta klaarasi kokonaisuuden täydellisyyttä hipoen!

Vaasan Kodinkonehuolto, yritysvideo
Neljä Seppää

RStudio, tuoreimmat uutiset