R-Mies lentää

Kotisivut ja Webdesign

Näistähän meillä löytyy aika lailla kokemusta.

"VAHVUUTEMME ON LAITTAA ASIAT TAPAHTUMAAN"

RStudio, digitaaliset yrityspalvelut

Yksi vahva osaamisalue palveluvalikoimassamme on kotisivut ja webdesign.

Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme visuaalisesti näyttäviä kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät luonnollisesti toimivuus, helppo käytettävyys ja yleisimmät standardit.

Sivujen muokkaamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa olemme käyttäneet useimmissa projekteissa avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiä, jotka ovat osoittautuneet asiakkaillemme mainioksi ratkaisuiksi vuosien varrella.

Wordpress & Joomla!

Pääasiallisesti käyttämämme CMS-alustat ovat olleet Wordpress & Joomla! Kiitosta ovat saaneet eritoten asiakkaan/ylläpitäjän kannalta looginen ylläpitoliittymä ja kokonaisuutta ajatellen Wordpressin sekä Joomlan! valtaisat laajennusmahdollisuudet. Toisin sanoen sivujen päivitys on asiakkaalle vaivatonta ja helppoa + jatkon laajennukset hoituvat käden käänteessä.

Valmiit sivupohjat

Kotisivuprojekteissamme on mahdollisuus käyttää myös Wodpressiin ja Joomlaan! suunniteltuja valmiita, näyttäviä ja ammattimaisia sivupohjia, jotka ovat luonnollisesti muokattavissa täysin asiakkaan näköisiksi. Valmiit sivupohjarakenteet näyttäytyvät asiakkaalle aina erittäin kustannustehokkaana ratkaisuna.

Mobiilisivut

Kaikki varmasti ymmärtävät, kuinka tärkeää nykypäivinä on optimoida sivut toimimaan myös mobiilina. Kaikesta selaamisesta jo lähes 75% tehdään älypuhelimilla ja tableteilla, joten tästä junasta ei ole varaa kenelläkään jäädä pois. Mikäli kotisivuilta tietoa on vaikea löytyy nopeasti ja helposti, asiakas äänestää hyvin nopeasti jaloillaan.

Image

Ota yhteyttä!

..Eli silloin kun haluaisit keskittyä olennaiseen omalla palvelusektorillasi tai jopa vapaa-ajallasi, luota ammattilaisiin ja
uskalla ottaa yhteyttä!

Tuoreimmat kotisivuprojektit