Oletko yrittäjänä koskaan miettinyt, minkälaisen yrityskuvan annat yrityksenä ulospäin? Miten haluaisit, että yrityksesi nähdään markkinoilla? Edullinen , halpa, menestyvä, luotettava, tunnettu, arvostettu, innovatiivinen..? Jotain muuta..? Mitä siis haluaisit tarjota tuleville tai jo olemassa oleville asiakkaillesi?

Mikä yrityskuva?

Yrityskuva on sisältäpäin kumpuavaa arvomaailmaa ja liiketoiminnan määrittelyä. Yrityskuva on kohteen arvon lisäämistä, mutta hyvää yrityskuvaaei rakenneta pelkästään rahalla tai määrätietoisuudella. Yrityskuva peilaa kaikkea yrityksen toimintaa historiasta nykyhetkeen.

Vahvan yrityskuvan avulla luot mielikuvia laadusta ja menestyvästä, luotettavasta yrityksestä, kukapa ei haluaisi luoda? Yrityskuva koostuu käsi kädessä kulkevista elementeistä. Sitä ei voi rakentaa eri osista.

Logo, käyntikortit, lomakepohjat, internetsivut, bannerit, esitteet, mainonta, kirjekuoret - kaikki yritystäsi ulospäin viestivä materiaali.

Roolimme

Anna meidän rakentaa (tai kehittää) yrityskuvaasi/brandiasi. Olemme täysin varmoja, että pystymme kehittämään yrityksellesi identiteetin, joka erottuu massasta ja puhuttelee. Yrityskuvasi on elintärkeä ja ensivaikutelma se tärkein. Suunnittelun keskeisin osa-alue on pitää huolta siitä, ettei yrityskuvasi mene hukkaan.

Brändinrakentajat

 

Ota yhteyttä, tai kysy lisää. Mietitään yhdessä, onko tuotteessa tai palvelussasi jotain kehityskohteita..!